Her er, hvordan 'HGTV'-stjernen Tarek El Moussa samlede sin rapporterede nettoværdi på $6 millioner

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvordan 'HGTV'-stjernen Tarek El Moussa samlede sin rapporterede nettoværdi på $6 millioner
Her er, hvordan 'HGTV'-stjernen Tarek El Moussa samlede sin rapporterede nettoværdi på $6 millioner
Anonim

Reality-tv-stjernen og iværksætteren Tarek El Moussa har gjort det ganske godt for sig selv, siden han brød ud i HGTV-serien Flip or Flop. Tarek begyndte showet med sin kone, og parret har skabt et fantastisk liv for deres familie. I disse dage har Tarek forgrenet sig og har endda indledt en romance med Selling Sunset-stjernen Heather Rae Young.

De, der har været opmærksomme på Tarek gennem årene, er uden tvivl klar over den enorme succes, han har opnået. Han har været i stand til at få dette til at ske gennem en række forskellige satsninger. En ting, fans ved, er, at manden har en evne til at tjene nogle seriøse penge.

Så, hvordan fik Flip- eller Flop-stjernen Tarek El Moussa sin gigantiske formue til live? Lad os se nærmere på de træk, han lavede på vej til toppen!

Flipping starter det hele

For at se, hvor Tarek El Moussa er nu, er det vigtigt at tage et hurtigt kig på, hvor han kom fra. Selvom det kan virke som om, tingene ikke er andet end roser nu, er sandheden, at Tarek og Christina var nødt til at slibe for at komme til et stabilt sted.

Dengang han var 21, var Tarek i stand til at starte rødglødende i ejendomsbranchen nede i det sydlige Californien. Dette var i en tid, hvor boligmarkedet ikke kunne have været bedre, og Tarek klarede sig bestemt godt for sig selv på ingen tid. Men tingene ville ændre sig på et øjeblik, når boligmarkedet styrtede sammen.

Ifølge hans biografi var dette den begivenhed, der førte ham og Christina til at vende. Takket være at kende markedet og have enestående smag, var Tarek og Christina i stand til at starte et nyt liv i et helt andet område af fast ejendom. Efter at have fundet en ny lejekontrakt på tingene, startede parret frem i deres nyfundne flipping-forretning.

At træffe beslutningen om at fokusere på flipping kunne ikke have været let, men det var helt klart den rigtige. På trods af at han tabte næsten alt, da markedet styrtede, pressede Tarek sig frem og ændrede spillet. Nede i køen bankede fjernsynets lys og kameraer på hans dør.

Television Sweetens The Deal

Nu, hvor Tarek fandt sin niche i ejendomsspillet, efter at markedet var fuldstændig gået i stykker, var han ved at nå frem til et væld af succes. Tarek, der aldrig er tryg ved at forblive stillestående, retter blikket mod den lille skærm for at sikre sig en kæmpe dusør.

Tarek fik masser af erfaring i vendespillet, og han endte med at få den fantastiske idé at pitche et tv-show til HGTV. Selvfølgelig kommer ting i en prøvebehandling ikke til at ligne det polerede slutprodukt, men det er klart, at Tarek var i stand til at gøre de helt rigtige ting for at logge på med HGTV.

Ifølge IMDb kom Flip eller Flop ind på den lille skærm og fangede hurtigt publikum. Der har været masser af op- og nedture for Tarek under optagelsen af showet, men det har kunnet trives på tv i 7 år. Faktisk er serien lige begyndt at sende endnu en sæson i 2020!

Den flippende forretning var allerede fantastisk for Tarek, men nu hvor han var i fjernsynet med et hitshow, slæbte han et ton flere penge ind. Dette var med til at øge hans nettoformue, og det er noget, der ikke viser tegn på at gå langsommere.

Så fantastisk det end var at dele rampelyset med sin nu-eks-kone, ville Tarek snart få chancen for at skinne helt på egen hånd.

Landing His Own Show

Tarek rullede officielt i dejen i vendespillet og på den lille skærm, og for mange mennesker ville dette have været mere end nok til at holde dem beskæftiget. Som den kyndige forretningsmand, han er, var Tarek i stand til at lave nogle bevægelser og sikre tasken ved at få et soloprojekt.

Tareks debut-soloserie, Flipping 101, fik tidligere i år sin debut på tv, ifølge IMDb. I stedet for at gøre hovedparten af det vendearbejde, fokuserer showet på, at Tarek tager folk under sine vinger og hjælper dem med deres flips. Dette fik ham officielt til at tage imod nogle mennesker, der seriøst har brug for lidt vejledning.

Heldigvis for Tarek blev showet hentet til en anden sæson ifølge Deadline. Dette vil i høj grad gøre ham til en endnu rigere mand. Flip or Flop har været en stor succes, og han håber, at Flipping 101 har samme type succes.

Tarek El Moussa har tjent hver eneste cent af sin nettoværdi, og efterhånden som han bevæger sig fremad i livet, har han øjnene rettet mod at få sin rigdom til at vokse endnu mere.

Anbefalede: