Ice Cube fortsætter med at kæmpe for at befri 'fredag' fra Warner Bros

Ice Cube fortsætter med at kæmpe for at befri 'fredag' fra Warner Bros
Ice Cube fortsætter med at kæmpe for at befri 'fredag' fra Warner Bros
Anonim

Skuespiller, producer, rapper og kontroversielle funnyman Ice Cube har en knogle at vælge med New Line Cinema, en afdeling af Warner Bros. Media Group, og han har gnavet på det i nogen tid nu.

Hans første fredagsfilm udkom i 1995 og var med det samme en kultfavorit. Dens første efterfølger, Next Friday, fulgte i 2000, og Friday After Next udkom i 2002.

Alt har været stille på den front i de sidste 19 år, men det betyder ikke, at Ice Cube var færdig med franchisen. Fordi rettighederne til filmene ejes af Warner Bros., efterlader det skuespilleren mellem en sten og en hård plet uden slingreplads.

I et klip fra juli 2020 satte producenten sig til YouTube-kanalen, The High Note, for at diskutere, hvorfor Last Friday, den film, han har ønsket at lave i mere end et årti nu, stadig ikke har gjort det. fået grønt lys fra New Line og andre faktorer, der har forhindret filmen i at komme videre.

Ice Cube, der blev født som O'Shea Jackson, har fundet filmen svær at skrive efter John Witherspoons bortgang i 2019, der spillede hans far i fredagsserien. "Det har bare været meget…svært overhovedet at tage det projekt op, for jeg har prøvet at få det lavet i ti år…"

Nu ser det dog ud til, at Ice Cube er blevet genoplivet, da han har postet animerede billeder af hovedpersonerne fra de originale film på sit Instagram-feed i næsten en måned.

Selvom det stadig er at se, om kampagnen rent faktisk vil anspore Warner Bros. til at give Ice Cube friheden til at skabe sin Last Friday-film, er det sikkert at sige, at han ikke vil stoppe med at presse på for det.

Anbefalede: