Hvordan Christopher Walken virkelig blev en far på sættet af 'Wedding Crashers

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Christopher Walken virkelig blev en far på sættet af 'Wedding Crashers
Hvordan Christopher Walken virkelig blev en far på sættet af 'Wedding Crashers
Anonim

Casting Wedding Crashers har alt. Selvom filmens præmis var dynamisk og direkte sjov, var det op til et udvalg af fremragende skuespillere at bringe den til live. Når du tænker over det, stjal birollerne i Wedding Crashers showet. Selvfølgelig var Owen Wilson og Vince Vaughn uden tvivl filmens stjerner og hjertet. For ikke at nævne, de blev uden tvivl bet alt mest. Men rollerne spillet af Isla Fisher, Rachel McAdams, Jane Seymour, Will Ferrell og Bradley Cooper pustede virkelig liv i David Dobkins film. Men det var Christopher Walkens faderlige karakter, der virkelig tilføjede noget sjæl til stykket. Han var fuldstændig troværdig som faderen til at behage, senator Cleary. Ikke nok med det, han optrådte faktisk som en far på settet.

Casting Christopher Walken

Ifølge et fremragende interview på Wedding Crashers af Mel Magazine var den anerkendte skuespiller Christopher Walken ikke førstevalget for mange af de kreative på projektet. Faktisk var der en række andre navne på listen til projektet. Selvfølgelig var Christopher blandt dem, men navne som Harrison Ford blev sendt rundt først. Alligevel brød instruktøren David Dobkin sig ikke meget om de andre navne… Han troede på Christopher Walken, men troede ikke, han kunne få ham til rollen.

"Chris Walken var en, jeg virkelig troede på," forklarede David Dobkin. "[New Line] var ikke sikker på, hvorfor jeg ikke valgte en, der ikke var rent komisk til rollen. Burt Reynolds var hot af Boogie Nights, men jeg sagde bare, "Jeg ser Walken", fordi jeg vidste, at jeg ville Jeg behøver ikke løfte en finger for at gøre folk bange for ham. Han gør allerede det tunge løft for mig. Han er også en af de bedste skuespillere i live, så i slutningen af filmen - når du kommer til at have de små øjeblikke mellem ham og [Claire], der virkelig skal tælle  ved du, at han vil være ægte, og han vil jord det."

De rørende øjeblikke så ud til at være utroligt autentiske i filmen. Måske skyldes det, at Christopher var usædvanlig varm og kærlig over for de medvirkende, der spillede hans tre børn. Dette gælder især Keir O'Donnell, der spillede senator Clearys uhængte og deprimerede søn Todd.

Bring Keir O'Donnell

Ifølge Mel Magazine-interviewet fik Keir først nys om Wedding Crashers-manuskriptet, efter at hans kæreste gik op for rollen, som Isla Fisher til sidst vandt.

"[Min kæreste] havde manuskriptet liggende, så jeg læste det. Rollen som Todd tænkte med det samme: "Åh, jeg ved, hvad jeg skal gøre med det." Jeg kunne se det perfekt," sagde Keir O'Donnell."Så jeg ringede til min manager, og han sagde: 'Jeg har prøvet at få dig ind.' Det var de første dage i min karriere, og jeg havde ikke gjort noget stort endnu. Til sidst så castingdirektørerne mig, og inden for tre dage fik jeg rollen."

Rollen var i begyndelsen ret lille, men den blev udvidet, efter at producenterne og instruktøren så, hvad Keir kunne.

"I de tidlige udkast var det lidt mere, at han var denne stereotype, flamboyante homoseksuelle karakter," forklarede Keir. "Men jeg så ham bare blandt hans familie som værende langt mere misforstået og mørk. Især i gymnasiet havde jeg været en udstødt og en særling, så jeg vidste, hvad jeg kunne bringe til det."

Hvordan Christopher Walken opførte sig som Keir O'Donnells far på sættet

Mens alle i Mel Magazine-interviewet havde positive ting at sige om deres oplevelse af arbejdet med Christopher Walken, var det Keir, der forklarede, hvor faderlig den anerkendte skuespiller var på settet.

"På et vist tidspunkt behandlede han mig virkelig som sin egen søn," sagde Keir. "Da vi skød ude i Maryland, begyndte jeg at få lidt fri. Jeg fik et bank på min trailerdør, og det var Christopher Walkens chauffør. Trailerne var lidt langt fra indstillet, så de ville køre ham Chaufføren sagde: "Mr. Walken vil indstille lige nu, og han vil vide, om du ville have en tur." Jeg tænkte: 'Jeg tror ikke, jeg skyder lige nu.' Men han sagde: "Åh nej, han bad dig. Kan du tage med ham?" Jeg går ud, og der sidder Walken bagerst i denne Lincoln Town Car. Jeg sætter mig bagerst, og han kigger bare på mig og smiler. Han siger ikke noget. Vi kører bare op for at sætte, og de slipper os slukket."

Dette skete til sidst hver eneste dag under optagelsen.

"Han ville blive kaldt til sættet, jeg ville få et bank på døren fra hans chauffør, og han ville sige: 'Mr. Walken går til sættet, og han vil vide, om du ville have en tur.' Jeg ved stadig ikke den dag i dag, om han bare rodede med mig, eller om han kunne lide selskabet, selvom vi aldrig sagde et ord til hinanden. Uanset hvad, var det et særligt øjeblik for mig."

Det er plausibelt at tro, at Christopher gjorde dette for at opbygge en forbindelse med Keir. En slags fortrolighed. Men den manglende samtale afspejlede det forhold, som deres karakterer havde indledt. Mens de to kun delte skærmen et par gange, føltes deres dynamik autentisk. Christopher Walken var virkelig som sin far.

Anbefalede: