20 serier, der filmede deres sidste sæson i 2019

Indholdsfortegnelse:

20 serier, der filmede deres sidste sæson i 2019
20 serier, der filmede deres sidste sæson i 2019
Anonim

Nogle af de bedste tv-serier nogensinde sluttede i 2019. Det betyder, at vi ikke kommer til at se nogen nye sæsoner eller episoder af disse fantastiske shows i 2020. Nogle af programmerne handlede om romantik og kærlighed og nogle af programmerne handlede om superhelte i aktion! Nogle af programmerne handlede om familie og venner, og nogle af programmerne handlede om overnaturlige væsener i efterlivet!

Uanset hvad udsendelserne handlede om, er vi ret kede af, at de er nået til en ende. Mange af vores yndlingsskuespillere og -skuespillerinder medvirkede i disse tv-serier, og vi ville ønske, at vi kunne fortsætte med at se dem på vores yndlingsnetværk som The CW, Netflix og Hulu! Det eneste gode ved, at disse shows er afsluttet, er, at der nu er plads til, at nye showserier i 2020 kan tage over!

20 Arrow sluttede i 2019

Så trist som det end er at sige, er serien Arrow afsluttet i 2019. Dette show skildrede livet for en af vores foretrukne DC-helte. Arrow er et tv-program, der blev sendt mellem 2012 og 2019, og det blev optaget i Vancouver. Vi ønsker, at flere afsnit og sæsoner af dette program ville komme ud!

19 Kære hvide mennesker sluttede i 2019

Dear White People er endnu et fantastisk show, der sluttede i 2019. Mange fans var kede af at se, at showet ikke ville få en fornyelse i 2020. Dear White People startede i 2017 og har kørt i tre sæsoner, hver sæson mere interessant end den sidste. Dette program handlede om at starte samtaler.

18 Empire endte i 2019

Empire er et af de største tv-programmer. Fans var chokerede over at finde ud af, at Empire var ved at være slut i 2019 efter at have startet i 2015 og nået så høje succesniveauer. Denne serie blev sendt på Fox-netværket og havde Taraji P. Henson i hovedrollen.

17 Fuller House sluttede i 2019

Fuller House var sådan en fantastisk efterfølger til Full House, et af de bedste familie-tv-shows i 90'erne. Fuller House var en Netflix-original, der fortsatte historien om nogle af vores yndlingskarakterer fra den originale serie. Den største forskel i Fuller House er, at alle vores yndlingskarakterer er voksne denne gang!

16 GLOW sluttede i 2019

GLOW er et fantastisk tv-program, der kan ses på Netflix. Det kørte i tre sæsoner, før det blev aflyst i 2019. Dette utrolige show har skuespillere og skuespillerinder, herunder Allison Brie, Betty Gilpin og Marc Maron. Denne var virkelig et stort hit med sine 80'er-temaer!

15 Det gode sted sluttede i 2019

Dette tv-program er superinteressant at se for folk, der ønsker at tænke på livet efter døden. Dette show kredser om emnet himlen og helvede. Den har Kristen Bell i hovedrollen. Vi håber at se hende optræde i mange flere tv-serier og film i fremtiden, fordi hun er fantastisk.

14 Sådan slipper du af med mord endte i 2019

Det er sådan et chok for systemet, at How to Get Away with Murder endelig er ved at være slut. Dette fantastiske tv-program kørte i seks episke sæsoner, og hver eneste sæson var fyldt med en masse mystik, intriger og drama! Grunden til, at serien var så genial, er, at den medvirkede Viola Davis i hovedrollen.

13 Lucifer sluttede i 2019

Lucifer er endnu et stort show, der sluttede i 2019. Lucifer startede i 2016 og har i alt 67 afsnit. Ifølge Googles vælgere nyder 97 % af folk virkelig showet! Dette program betragtes som en mystisk tv-serie, og den har Tom Ellis i hovedrollen som Lucifer.

12 Marvel's Agents of SHIELD sluttede i 2019

Alt, hvad Marvel rører ved, har en tendens til at blive til guld, og det er grunden til, at Marvel's Agents of the SHIELD tv-show klarede sig så godt, mens det blev udgivet. I 2019 fik skjoldets vidundere endelig en ende efter seks fantastiske sæsoner. Dette er et fantastisk show fyldt med forskellige historier om forskellige superhelte.

11 Ranchen sluttede i 2019

Ashton Kutcher er den førende skuespiller i dette originale Netflix-tv-program. Showet hedder The Ranch, og det medvirker også Danny Masterson, Sam Elliot og Alicia couth Bert. Showet handler om en mislykket fodboldstjerne, der vender hjem for at bo på sin fars ranch. Det er et nemt show eller binge watch.

10 Schitt's Creek sluttede i 2019

Schitt's Creek er et morsomt tv-program, der desværre sluttede i 2019. Showet handler om en velhavende familie, der mister alt og er tvunget til at flytte ind i et lille fordrevet centrum kaldet Schitt's Creek. Familien skal gøre deres bedste for at få det bedste ud af en dårlig situation.

9 Supernatural sluttede i 2019

Supernatural er en interessant og skræmmende tv-serie, der har eksisteret siden 2005. Den har kørt i 15 succesfulde sæsoner. Supernatural har hovedrollerne i skuespillerne Jensen Ackles, Jared Padalecki og Misha Collins. Dette er den type program, du skal se, hvis du har lyst til at blive forskrækket!

8 Will & Grace sluttede i 2019

Will & Grace har eksisteret i, hvad der føles som for evigt. Det startede i 1998 og kørte i otte sæsoner og kom så tilbage i yderligere to sæsoner efter det! Netværket, der sendte denne tv-shit-serie, var NBC og programmet Peters fra dette show, hvor Max håner Nick og David Kohan.

7 Marvel's Runaways endte i 2019

Marvel's Runaways er endnu et episk tv-program, der sluttede i 2019. Dette program kørte i tre sæsoner, hvor den første sæson startede i 2017. Dette program kan ses på Hulu, og det følger livet af en gruppe teenagere, der har superkræfter.

6 Leder efter Alaska sluttede i 2019

Looking for Alaska er et teenagerdrama, der blev sendt i én sæson i 2019. Tv-serien er baseret på en bog skrevet af John Green, og den handler om en ung mand, der søger et dybere perspektiv på livet. Han beslutter sig for at melde sig på kostskole for at finde nye venner og blive forelsket.

5 Goliath sluttede i 2019

Goliath er endnu et stort tv-show, der sluttede i 2019. Dette show handler om en magtfuld advokat og alt det juridiske drama, der følger ham i hans liv. Showet er prisvindende og har vundet ind med priser som Golden Globe Award for bedste præstation af en skuespiller i en tv-serie, drama.

4 Future Man endte i 2019

Vi husker alle Josh Hutcherson fra sin tid med hovedrollen i The Hunger Games-filmserien. Siden 2017 har han medvirket som Josh Futturman i showet Future Man. Showet betragtes som en komedie, og det kørte i to sæsoner. Vi håber at se Josh Hutcherson i flere shows!

3 Daybreak sluttede i 2019

Desværre sluttede Daybreak i 2019. Dette show handler om en post-apokalyptisk verden fyldt med zombier, spil og udstødte, der søger efter sikkerhed, beskyttelse og kærlighed. Dette show havde potentialet til at fortsætte forbi den første sæson, men det nåede desværre ikke cuttet.

2 Criminal Minds endt i 2019

Criminal Minds sluttede også i 2019. Criminal Minds er et fremragende show med skuespillere som Matthew Gray, AJ Cook og Kiersten Vangsness. Dette show startede i 2005 og kørte i 14 succesfulde sæsoner. Mange fans er meget kede af, at dette show er slut.

1 De 100 sluttede i 2019

Sidst men ikke mindst The 100 sluttede i 2019. The 100 er en original Netflix-serie med skuespillere og skuespillerinder, herunder Eliza Taylor, Bob Morley og Marie Avgeropoulos. Det startede i 2014 og fortsatte i syv sæsoner. Dette show betragtes som en actionfiktion baseret i en dystopisk verden, og det kan også klassificeres som et Sci-Fi-tv-show.

Anbefalede: