Anya Taylor-Joy deler følelsesladet indlæg efter at have været tilbage i Argentina

Indholdsfortegnelse:

Anya Taylor-Joy deler følelsesladet indlæg efter at have været tilbage i Argentina
Anya Taylor-Joy deler følelsesladet indlæg efter at have været tilbage i Argentina
Anonim

Anya Taylor-Joy er taget til Instagram for at dele et følelsesladet billede, der markerer hendes tilbagevenden til sit elskede Argentina.

Født i Miami, Florida, boede 'The Queen's Gambit'-stjerne i Argentina, indtil hun var seks år gammel, før hendes familie flyttede til London. I et nyligt indlæg skrevet på spansk åbnede skuespillerinden op for sin reaktion efter at have vendt tilbage til Buenos Aires for første gang i tre år.

Anya Taylor-Joy bliver følelsesladet efter at være vendt tilbage til Buenos Aires

Taylor-Joy postede et billede af sig selv med hendes ansigtsdækning sænket til hagen, mens hun synligt revner. I baggrunden en have eller en park, hvis placering hun ikke ligefrem har oplyst.

"Dette billede blev taget fem minutter efter, at jeg kom til Buenos Aires lufthavn for første gang i tre år," skrev skuespillerinden den 3. januar.

"Jeg var så følelsesladet, at jeg ikke kunne stoppe med at græde," tilføjede hun.

Hun fortsatte: "Her håber vi, at dette år vil genforene os med de mennesker og de steder, vi elsker mest."

Taylor-Joy ønskede derefter sine følgere et godt nytår. I kommentarfeltet modtog skuespillerinden støtte fra sine argentinske fans.

Anya Taylor-Joy spiller Olga i Robert Eggers' næste film, 'The Northman'

Taylor-Joy, hvis gennembrudsrolle var Thomasins rolle i gyseren 'The VVitch', har for nylig delt traileren til sin næste film.

På 'The Northman' vil skuespillerinden igen slå sig sammen med instruktøren af 'The VVitch', Robert Eggers, også kendt for at stå bag kameraet i 'The Lighthouse'.

Den stjernespækkede rollebesætning i Eggers' kommende episke historiske drama omfatter også Nicole Kidman, Björk, Alexander Skarsgård, Willem Defoe og Ethan Hawke.

Ifølge den officielle synopsis er 'The Northman' "en episk hævnthriller, der udforsker, hvor langt en vikingeprins vil gå for at søge retfærdighed for sin myrdede far."

Taylor-Joy spiller rollen som Olga, men ikke meget andet er kendt om hendes karakter. At dømme ud fra traileren ser Olga ud til at være tæt på Skarsgårds helt Amleth og tæt involveret i hans hævntogt.

"Kan ikke engang FORKLARE, hvor begejstret jeg er over at dele dette med jer alle. Et sandt hjemkomst med så mange af mine yndlingsmennesker+kunstnere," delte stjernen på sin Instagram, da traileren først blev udgivet i december.

Skuespillerinden skal også optræde i en kulinarisk mørk komedie kaldet 'The Menu' sammen med Nicholas Hoult og Ralph Fiennes.

'The Northman' er planlagt til at blive udgivet den 22. april 2022.

Anbefalede: